Home/Dysheke
 • Dysheku MonteCarlo

  155,000L260,000L
  Dysheku MONTECARLO Biote
  • LARTESI 42 cm !
  • Garanci 20 vjecare!
  • Tech BIORYTHMIC
  • Memory mbi 4cm e cila vetëajroset , dhe merr  formën e trupit
  • 4 shtresa lart dhe 4 shtresa poshtë
  • 3000 mikrosusta sfungjerore Pocket Spring të pavarura nga njëra- tjetra
  • Ortopedik
 • Dysheku MONTPELLIER BIOTE

  89,000L185,000L
  Dyshek MONTPELLIER  Biote
  • LARTESI 39 cm !
  • Garanci 15 vjecare!
  • Tech NanoClean(vetepastrohet)  & Breatheasy(me arome menteje )
  • Nuk absorbon ujin
  • Memory mbi 4cm e cila vetajroset , dhe sipas formes se trupit
  • 4 shtresa lart dhe 4 shtresa poshte
  • 2000 mikrosusta sfungjerore Pocket Spring ,te pavarura nga njera-tjetra
  • Ortopedik
 • Dysheku PREMIUM Biote

  70,000L108,000L
  Dyshek Memory PREMIUM Biote
  • LARTESI 33 cm !
  • Garanci 15 vjecare!
   DHURATA
  • Jorgan Dopio Biote
  • Jastek  MEMORY
  • Shtrese mbrojtese
 • Dysheku Richmond BIOTE

  155,000L260,000L
  Dyshek Richmond Biote
  • LARTESI 45 cm !
  • Garanci 20 vjecare!
  • Tech Biorytmic
  • Memory mbi 4cm e cila veteajroset , dhe merr  formen e trupit
  • 4 shtresa lart dhe 4 shtresa poshte
  • 2000 mikrosusta sfungjerore Pocket Spring te pavarura nga njera tjetra
  • Ortopedik
 • Dysheku SNOWFLAKE BIOTE

  108,000L130,000L
  Dyshek SNOWFLAKE  Biote
  • LARTESI 29 cm !
  • Garanci 10 vjecare!
  • Me ajër të kondicionuar
  • I freskët nga njëra anë
  • I ngrohtë në anën tjetër
  • Memory 4cm
  • Ortopedik
 • Dysheku STANDARD COMFORT

  54,000L90,000L
  Dyshek Memory Standard COMFORT Biote
  • LARTESI 28 cm !
  • Garanci 15 vjecare!
   DHURATA
  • Jorgan Dopio Biote
  • Jastek  Biote
  • Shtrese Mbrojtese